YÖRESEL ÜRÜNLER BÜYÜYOR

Kozan Belediyesi olarak, Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) Sosyal Girişimcilik Merkezi ve Geçim Kaynağı Tesisi Destek Programı Projesi kapsamında Çukurova Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle hayata geçirdiğimiz "Yöresel Ürünler Üretim, Paketleme ve Dijital Tanıtım Atölyeleri" projemizin sözleşmesini imzaladık. 169.327 Euro hibe ile desteklenen projeyle ilçemizdeki kadınlar ve gençler ulusal standartlara uygun yöresel ürünler üretecek, paketleyecek ve dijital ortamda tanıtacaklar.

Amacı; Kozan'ın eşsiz yöresel gıda potansiyelini değerlendirerek, kadınlarımıza ve gençlerimize düzenli gelir kapısı açmak olan bu projemizin hayırlı olmasını diliyor, destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.