Üstün Sokakta Begonviller ekildi

Üstün Sokakta Begonviller ekildi

 

Kozan Belediyemiz Başkanımız Mimar Kazım Özgan'ın talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü Daha Yaşanabilir Yeşil Kozan çalışmaları çerçevesinde sokaklara begonvil ekimine devam ediyor. Sokaklar begonviller ile süslenerek vatandaşların büyük ilgisini çeker hale geliyor.

Kozan Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürümüz Fatih Ateş, Başkanımız Mimar Kazım Özgan’ın talimatlarıyla daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kozan hedefi ile çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kozanımızın daha yeşil bir görünüme kavuşturmak için ilçe genelinde yaptığımız yeşillendirme çalışmasına öncesinde tarihi sokaklarda, millet bahçesinde begonvil ekimi yaptık bugün de Üstün Sokakta 50 adet begonvil ekimine başladık sokaklarımız ayrı bir görüntü ile süslenecek ve ilçe genelinde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnaflarımızın da sahip çıkmalarını istiyoruz”dedi.

Sokak esnaflarından Yakup Akfırat “Yaptığınız davranışlardan dolayı teşekkür ederiz herkes çaba harcayıp güzelleştirirse sokağımız daha güzel olur. Esnaf arkadaşlarımız sahip çıkar ve örnek davranıl sergilemiş oluruz” dedi.

Kozan Belediyemiz ekipleri ‘Daha yaşanabilir Yeşil Kozan’ için çalışmalarına sokaklarda devam edeceklerini söylediler

Kozan BelediyemizPark ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Üstün Sokakta üzerinde dikilen begonviller için esnaflar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.