TOPRAK YOLLAR ASFALTLA KAPLANDI

Kozan'mızın yeni mahallelerinden olan Varsaklar Mahallesi'nde toprak yol kalmıyor.

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesi ekipleri, Kozan'ın yeni mahallelerinden olan Varsaklar Mahallesi'nin ara sokaklarını asfaltla kaplayarak mahalle sakinlerini toz ve çamur sıkıntısından kurtarıyor.

Bu çalışma sayesinde Varsaklar Mahallesi'nde toprak yol sorunu çözülmüş ve mahalle sakinlerinin yol ile ilgili sıkıntıları giderilmiş oldu. Kozan Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Asfalt Şantiyesi ekiplerinin bu çalışması, belediyenin mahallelerin altyapı ihtiyaçlarını karşılama ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunma amacını göstermektedir.

Asfaltlama çalışmaları, mahalle sakinlerinin toz ve çamur gibi sorunlarla daha az karşılaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca, asfaltlama çalışmaları mahalle görüntüsünü de iyileştirerek, bölgenin estetik açıdan daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır.

Kozan Belediyesi'nin Varsaklar Mahallesi'ne yönelik asfaltlama çalışmaları, Kozan Belediyesi'nin mahallelerin sorunlarını takip ettiğini ve çözüm odaklı çalıştığını göstermektedir. Bu tür projelerin ve hizmetlerin devam etmesi, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacaktır. Kozan Belediyesi'nin bu çalışmaları, vatandaşların güven ve memnuniyetini kazanmasına ve belediyeye olan güvenin artmasına yardımcı olmaktadır.