Mehmet Açıkgöz Yüzme Havuzu ve Aquapark açıldı

Mehmet Açıkgöz Yüzme Havuzu ve Aquapark açıldı

Belediye Başkanımız Kazım  Özgan’dan geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Açıkgöze ahde vefa

Kozan’da vatandaşların hizmetine sunulan Kozan Belediyesi Mehmet Açıkgöz Olimpik Yüzme Havuzu yağmur engeline rağmen yoğun katılım ile hizmete sunuldu.  Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapan ve ilçeye birçok tesisi kazandıran Mehmet Açıkgöz’e ahde vefa adına havuzun adını ismini vererek onur konuğu olarak ağırlarken açılışa katılan gençler yağmura aldırmadan havuzu keyfini çıkardılar.

Kozan’da 2023 yaz sezonu için geçen yıl yıllardır kapalı olan ve Büyükşehir Belediyesinden devir alınarak yeniden Kozan Belediyesi ile hizmete kazandırılan Kozan Belediyesi Mehmet Açıkgöz Olimpik Yüzme Havuzu ve Aquapark yağmur engeline rağmen gençlerin yoğun katılımı ile vatandaşın hizmetine sunuldu. Havuz’a 1994 ve 1999 yıllarında 2 dönem belediye başkanlığı yapan ilçede havuzun temellerini atarak ilçeye kazandıran Mehmet Açıkgöz’ün adını vererek onur konuğu olarak ağırlayan Başkan Özgan “ahde vefa’ dolu bir açılış olduğunu kaydetti.     

Açılışta duygu dolu anlar yaşayan geçmiş dönem Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Açıkgöz; “Bizim dönemimizde ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Zamanında bakanlık desteği ile Olimpik havuzun ilçeye döneminde kazandırıldığını ifade ederek yeniden halka hizmete kazandırılması ile belediye başkanı Kazım Özgan’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise açılışını gerçekleştirdikleri Mehmet Açıkgöz Olimpik Yüzme Havuzunun ilçe gençlerinin hizmetine yeniden sunulması ile yüzme sporu ve Adana sıcağında gençlerin huzurla serinleyeceği spor yapacağı bir alan oluştuğunu belirterek geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Açıkgöz’e teşekkür etti.    

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci ise havuzu ilçeye kazandıran eski belediye başkanı Mehmet Açıkgöz ve bu havuzun yıllar sonra yeniden restorasyonunu gerçekleştirerek ilçe halkının hizmetine sunan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a büyük bir “Ali cenaplık” yaptığını kaydederek  teşekkür etti.

Yağmur altında gerçekleşen açılış sonrası gençler yağmura aldırış etmeden havuzun keyfini çıkarırken renkli görüntüler oluştu.