KOZAN'IN MİMARI ÖZGAN'DAN ANKARA ÇIKARTMASI

KOZAN'IN MİMARI ÖZGAN'DAN ANKARA ÇIKARTMASI

 

Gelişen ve büyüyen bir Kozan için durmadan, yorulmadan çalışmalarına ve Ankara temaslarına devam eden Özgan, projelerini tek tek hayata geçiriyor.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Kurtaran, Ankara'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. Özgan, başkentteki temasları kapsamında, Adana Milletvekillerini ve devlet dairelerini ziyaret ederek, Kozan'a yönelik yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

 

Kozan Belediye Başkanı Özgan,  Akparti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, İçişleri Bakan Yardımcı Mehmet Sağlam, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın, İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdullah Korkmaz' la görüşerek Kozan'a olan ilgilerini ve desteklerini aktardı. Ankara çıkartması kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerle Kozan'ın kalkınması ve gelişmesi için önemli adımlar atıldı.

 

Başkan Özgan görüşmelerinde, Kozan'ın sorunları ve çözüm önerilerini ifade etti. Kozan'ın altyapı, ulaşım ve yeşil alan gibi konulardaki ihtiyaçları hakkında bilgiler verdi ve devlet büyüklerinden destek talebinde bulundu.

 

Özgan' ın Ankara'da gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle Kozan'ın ihtiyaçlarını yetkililere ileterek bu konu hakkında kararlılığını bir kez daha gösterdi. Kozan Belediyesi, Ankara'da gerçekleştirilen bu temaslar sonrasında önemli destek ve projeler elde edeceğine inanıyor.