KOZAN BELEDİYE SPORCUMUZ AZRA NUR ÇETİN, ÜST MİNİKLER AVRUPA ŞAMPİYONASINI BRONZ MADALYA İLE TAMAMLADI

Kozan Belediye Sporcusumuz Azra Nur Çetin, Üst Minikler Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti ve bronz madalyayı kazandı. Azra Nur Çetin ve Antrenörü Fatih Öztürk, uluslararası arenada gösterdikleri performans, hem kendilerinin hem de Kozan Belediyesi'nin gurur kaynağı oldular. Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan ve tüm Kozan halkı, Sporcumuz Azra Nur Çetin'i ve Antrönör Fatih Öztürk'ü tebrik ederek başarılarını kutladılar. Bu başarı, Azra Nur Çetin'in yeteneklerinin yanı sıra, Kozan Belediye Spor Kulübü'nün desteği ve eğitiminin de bir göstergesi oldu. Bu başarının devamını dileyerek Azra Nur Çetin'e ve Fatih Öztürk'ü tekrar tebrik ediyoruz.