GAZETECİLER SORDU, BAŞKAN ATLI CEVAPLADI

Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, Otağ TV'de canlı olarak yayınlanan ve Kozan Kalesi'nde gerçekleştirilen programda, Gazeteci Yalçın Kara'nın moderatörlüğünde, Gazeteci Beril Solmuşgül ve Cuma Ali Sarı’nın sorularını yanıtladı. Yaklaşık iki buçuk saat süren programda, Kozan halkını yakından ilgilendiren konular ele alındı.

Program boyunca gazeteciler, Kozan halkı adına merak edilen soruları Başkanımız Sayın Mustafa Atlı'ya yöneltti. Aynı zamanda sosyal medya platformlarından gelen sorular da programda yer buldu ve Başkanımız Mustafa Atlı, bu sorulara da samimi bir şekilde yanıt verdi.

Kozan Kalesi'nin tarihi atmosferinde gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanımız Sayın Atlı, belediyenin çalışmaları, projeleri ve geleceğe yönelik planları hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Programda hiçbir şekilde sansür uygulanmadı ve böylece halkın merak ettiği tüm sorular açık bir şekilde yanıtlanmış oldu.

Başkan Atlı, program boyunca Kozan'ın kalkınmasına yönelik projelerini paylaşırken, gazetecilerin ve izleyicilerin sorularına içtenlikle yanıt vererek şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini bir kez daha gösterdi.