BELEDİYEMİZDEN MUHTARLARA ÖZEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ

BELEDİYEMİZDEN MUHTARLARA ÖZEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ

 

19 Ekim Muhtarlar Günü, Belediyemizin ev sahipliğinde İskele Kafe'de düzenlenen sabah kahvaltısı etkinliğiyle kutlandı.

Kozan Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelerek özel bir kahvaltı programı düzenledi. İskele Kafe'de gerçekleştirilen etkinlik, muhtarlarla yerel yöneticilerin buluşmasına vesile oldu. Programda, Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, Kozan Kaymakamımız Sayın Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Fatih Alptekin, Kozan İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Nuh Anacık, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Alev Ataş ve Sayın Özgür Çoban, Kozan Belediyesi birim amirlerimiz ve çok sayıda muhtar yer aldı.

BAŞKANIMIZ SAYIN MUSTAFA ATLI'DAN MUHTARLARA KUTLAMA MESAJI

Kahvaltının ardından bir konuşma gerçekleştiren Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinen Başkan Atlı, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin gözü kulağı, yerel yönetimdeki en önemli iş ortaklarımızdır. Onların taleplerini dinleyerek ilçemiz için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARIN SORUN VE DİLEKLERİ DİNLENDİ

Etkinliğin devamında Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, katılım sağlayan muhtarların dile getirdiği sorun ve talepleri dinledi. Başkan Atlı, muhtarların ilettiği konuları değerlendirmek üzere belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerine gerekli talimatları verdi. Bu sayede muhtarların mahallelerindeki ihtiyaç ve beklentilerin çözüme kavuşturulması adına adımlar atılmış oldu.