BAŞKANIMIZ MUSTAFA ATLI, YENİ BELEDİYE BİNAMIZDA İNCELEMELER YAPARAK İŞLEYİŞİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, yıl sonuna kadar geçmeyi planladığı, yeni belediye binasında incelemelerde bulunarak iş ve işleyişi, katedilen çalışmayı yakından ilgilenerek takibi bırakmıyor.

Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı'nın girişimleri ile kısa bir süre önce Kozan Belediyesine tahsis edilen Eski Adliye Binası, başkanımız Mustafa Atlı'nın talimatlarıyla tadilat çalışmalarına başlanmış olup ekipler son hızla çalışmalarına başladı.

Tadilat alanında çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Atlı, "Yeni hizmet binamızın tadilatında çalışan mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Proje ve uygulamaları yerinde gördük. Kozan'a daha iyi hizmet için yer dökmeye, mücadele etmeye devam. Bir tek şeye ihtiyacımız var; çalışmak, çalışmak, çalışmak" dedi.