BAŞKANIMIZ MUSTAFA ATLI, ÇBB BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ

06 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilen Çukurova Belediyeler Birliği Olağan Kongresi, bölge belediyelerinin geniş katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı. Kongre sonucunda yapılan seçimlerde, Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ, Çukurova Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilirken, Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı ise Çukurova Belediyeler Birliği Başkan Vekili olarak göreve getirildi.

Yeni Başkanlar ve Çukurova İçin Yeni Dönem

Çukurova Belediyeler Birliği, bölgedeki belediyeler arasında iş birliğini güçlendirmek, ortak projeler geliştirmek ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla önemli bir platform olarak hizmet vermektedir. Bu bağlamda, Bilal Uludağ ve Mustafa Atlı'nın seçilmesi, bölge halkı için yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendirilmektedir.

Mustafa Atlı, Kozan İçin Bir Kazanım

Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı'nın Çukurova Belediyeler Birliği Başkan Vekilliğine seçilmesi, Kozan için önemli bir kazanım olarak görülmektedir. Başkan Atlı, Kozan’ın sesini ve ihtiyaçlarını daha geniş bir platformda dile getirebilme imkânı bulacak, aynı zamanda Çukurova'nın genelinde uygulanacak projelerde aktif rol alacaktır.