BAŞKAN ÖZGAN, 2023 ŞEHİR BULUŞMALARI ADANA TOPLANTISINA KATILDI

Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mimar Kazım Özgan, 2023 Şehir Buluşmaları Adana Toplantısı' na katılım sağlayarak yapılan ve yapılacak olan eğitim yatırımlarıyla ilgili olarak projeleri dinledi.

Başkan Özgan, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in teşrifleriyle, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve ilgili protokol üyelerimizle birlikte, Kozan Belediyesi olarak 2023 Şehir Buluşmaları Adana toplantısına katıldık. Adana’mıza ve Kozan’ımıza yapılan ve yapılacak olan eğitim yatırımlarıyla ilgili çok verimli bir toplantı oluşturduk. Bu toplantıda, Kozan'ın ve bölgenin eğitim yatırımlarıyla ilgili projelerimizi konuştuk. Toplantımız gayet verimli geçti ve bölgedeki eğitim çıtasını daha da yukarı taşımak amacıyla atılacak adımlar hakkında önemli görüşmeler yaptık. Başta Sayın Bakanımız olmak emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.