"BAŞIMIZDAKİ HİZMETLİ, HÜRMETLİ BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİZ" DEDİLER

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın hizmetleri, Mahyalar Köyü'nde gerçekleştirilen çalışmalarla devam ediyor. Yapılan asfalt ve parke taşı çalışmaları, köy halkının yaşamını kolaylaştırmak ve yol sorununu çözmek açısından büyük bir öneme sahiptir.

Başkan Özgan'ın verdiği talimatlar doğrultusunda yapılan bu çalışmalar, köyde yaşayan vatandaşların ulaşım konusunda daha rahat ve güvenli bir ortama sahip olmasını sağlamıştır.

Köy yollarının asfaltlanması ve parke taşlarıyla döşenmesi, hem köyde yaşayan insanların günlük hayatını kolaylaştıracak hem de köyün estetik görüntüsünü güzelleştirecektir.

Köy sakinleri, Kozan Belediyesi'nin tüm köylerde benzer çalışmaları sürdüreceği bilinciyle, başkan Özgan'a teşekkür ederiz dediler. Mahyalar Köyü'nde gerçekleştirilen bu çalışmalar, köy halkına verilen sözlerin tutulduğunu göstermektedir. Daha fazla köyde bu tür çalışmaların yapılmasıyla, köylerin kalkınması ve gelişmesi sağlanacaktır.

Mahyalar Köyü halkı, başkanın liderliği ve çalışmaları sayesinde büyük bir rahatlık yaşamaktadır. Yıllardır asfalt veya parkeler olmadığı için büyük zorluklar yaşayan köy halkı, artık daha güvenli ve konforlu bir şekilde yaşamlarını sürdürecektir. Başkan Özgan'ın bu çalışmaları, köy halkına olan saygısını ve değer verdiğini bir kez daha göstermektedir.