ARTAN SICAKLARA RAĞMEN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

ARTAN SICAKLARA RAĞMEN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Çukurova'nın dayanılmaz yaz sıcakları her gün kendini biraz daha fazla hissettirmesi ne rağmen belediye ekiplerimiz hiç durmadan aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

 

Kozan Belediyesi ekipleri ilçemiz genelinde sorun ve problemleri çözmek adına ekiplerimize gelen dilek, şikâyet ve önerileri anında değerlendirerek sorun çözme odaklı hizmetlerine devam ediyor.

 

Kozan Belediyesi Yol Şantiye Şefliği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri, Müdürlüğü sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bunların yanı sıra Kozan Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı Yöresel Ürünler birimi de yaz aylarında ki meyve ve sebzelerden yeni sezon ürünlerini tüketime hazırlamak üzere çalışmalarına başladı.

 

Konuyla alakalı olarak Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, "Yoğun sıcaklık yaşanmasına rağmen, belediyemize gelen şikâyetler ve öneriler anında değerlendirilerek, yetkili birimlerimiz tarafından hemen ilgilenilerek çözüme kavuşması için özen gösteriyoruz. Bunların yanı sıra şehrimiz için ürettiğimiz projerimizi de hayata geçirmek çalışmalarımız devam ediyor. Daha güzel ve daha modern bir Kozan için mücadelemiz devam ediyor. İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için Kozan Belediyesi olarak devam edeceğiz" dedi.