12 BİN 958 METREKARE ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kozan Belediyesi, Karacaoğlan Mahallesi’nde sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında, 7 sokağı asfaltla kaplayarak önemli bir hizmete daha imza attı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı  Yol Şantiye Şefliğimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Aki Sokak, Ayaz Sokak, Manolya Sokak, Hökkeş Dağlı Sokak, Erik Sokak, 11061 Sokak ve 11062 Sokak tamamen asfaltla kaplandı. Toplamda 12 bin 958 metrekare asfalt dökülen bu çalışma, belediyemizin programlı bir şekilde yürüttüğü hizmetler arasında yer aldı.

Kozan Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde gerçekleştirdiği asfaltlama faaliyetlerini düzenli olarak sürdürüyor ve bu çalışmalar, belirlenen plan dâhilinde ilçe genelinde uygulanmaya devam ediyor.

KOZAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUSTAFA ATLI: “HİZMETLERİMİZ PLANLI VE KARARLI ŞEKİLDE SÜRECEK”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kozan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı, belediyenin hizmet odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Başkan Atlı, "Kozan Belediyesi olarak, ilçemizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla altyapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Karacaoğlan Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz asfaltlama çalışması, bu çabalarımızın bir parçasıdır. Belediyemizin tüm birimleri, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir çalışma yürütmektedir" dedi.

Atlı, Kozan’ın her bölgesine hizmet götürmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bu asfalt çalışması, belediyemizin programlı ve kararlı çalışmalarının bir göstergesidir. Kozan’ın her mahallesinde, ihtiyaç duyulan hizmetleri en iyi şekilde sunma gayretindeyiz. Planladığımız projeler doğrultusunda, Kozan genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.